оня ден ми замириса на стопени кабели а се оказа 4е ми е задържало предно дясно колело .... лошото е 4е, не винаги го прави утре ще пробвам с смяна на накладки и спира4ен марку4... та питам каква марка накладки ще ми препоръ4ате?
Известие
Collapse
No announcement yet.
задържа ми предно дясно колело...
Collapse
X
-
Проблема го реших и аз струваше ми 14,50 лв за спира4ен маркуч .... явно студовете си оказаха влиянието смених за всеки слу4ай и цялата спира4на те4ност на авомобила сега съм с супер готини спира4киAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
....
При мен се оказа въздух в систематаСлед подмяна на спира4ната те4ност +измиване на системата+ обезвъздушаване , спира4ният път коренно се промени
А най-добре и се отразиха Брембо /макс дискове .
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Re: накладки на "Delphi"
Първоначално публикувано от DelPieroВземи си накладки на "Delphi"!...По-качествени са,няма да имаш проблеми!BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Re: ....
Първоначално публикувано от hristiqnПри мен се оказа въздух в систематаСлед подмяна на спира4ната те4ност +измиване на системата+ обезвъздушаване , спира4ният път коренно се промени
А най-добре и се отразиха Брембо /макс дискове .
Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
Comment