Известие

Collapse
No announcement yet.

задържа ми предно дясно колело...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• задържа ми предно дясно колело...

оня ден ми замириса на стопени кабели а се оказа 4е ми е задържало предно дясно колело .... лошото е 4е, не винаги го прави утре ще пробвам с смяна на накладки и спира4ен марку4... та питам каква марка накладки ще ми препоръ4ате?
    Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Те май са се наговорили, и при мене отпред вдясно. Ама се оправи с нови маркучи и нови накладки.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Колегата е прав, май наистина са се наговорили и на мене ми се наложи да правя точно предно дясно колело.Разминах се само със спирачен мъркуч + работата за 30 кинта.

Comment

Проблема го реших и аз струваше ми 14,50 лв за спира4ен маркуч .... явно студовете си оказаха влиянието смених за всеки слу4ай и цялата спира4на те4ност на авомобила сега съм с супер готини спира4ки

Comment

....

При мен се оказа въздух в системата След подмяна на спира4ната те4ност +измиване на системата+ обезвъздушаване , спира4ният път коренно се промени А най-добре и се отразиха Брембо /макс дискове .
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

накладки на "Delphi"

Вземи си накладки на "Delphi"!...По-качествени са,няма да имаш проблеми!
            Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
            Una bella macchina!
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
            Furiosa

Comment

Re: накладки на "Delphi"

Първоначално публикувано от DelPiero
              Вземи си накладки на "Delphi"!...По-качествени са,няма да имаш проблеми!
              Мислиш ли
              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Re: ....

Първоначално публикувано от hristiqn
                При мен се оказа въздух в системата След подмяна на спира4ната те4ност +измиване на системата+ обезвъздушаване , спира4ният път коренно се промени А най-добре и се отразиха Брембо /макс дискове .
                абе я каи как са я измили 4е, ми е интересно....

Comment

Working...
                X